«Bag» kababı

«Bag» kababı

İnqrediyentlər

Mətn

Ərzaq:

  • 1 kq. ət
  • 6 baş soğan
  • 6 pomidor
Marinad:
  • 1 st.üzüm suyu
  • 2 x.q. limon suyu
  • 0.5 st.su
  • duz,istiot
  • 1 soğan
  • 1 dəfnə yarpağı
  • zirə
  • duru yağ zövqə görə
Hazırlanması:
 

1.Əti doğrayın, soğanı və pomidoru enli halqalara doğrayın.

2 .Marinad hazırla : soğanı rəndələyin,dəfnə  yarpağını xırdala və qalan ədviyyatlar qarışdır.3.Marinadı ətin üzərinə əlavə edib bir gecə soyuducuda saxlayın.

4.Əti,soğanı,pomidoru ardıcıllıqla şişə keçirib manqalda bişirin.


Süfrəm | 2019