Balıq şorbası

Balıq şorbası

İnqrediyentlər

Mətn

Ərzaq:

  • 3 kartof 
  • 4 x.q.bugda bişirilmiş qara düyü
  • 1 banka tomat souslu balıq konservası
  •  1 soğan
  •  1 kök
  • 3 dəfnə yarpağı
  • duz,istiot
  • duru yağ  qızartmaq üçün.
Hazırlanması:
 
1.Qaynayan duzlu suya kvadrat doğranmış kartofu töküb 15 dəqiqə qaynar.
2. Sonra düyü əlavə edib ,düyü şişəndə kimi qaynat.
3.Dəfnə yarpağı, balıq konservası əlavə edib 10 dəqiqə yenə qaynat.
4.Soğanı rəndələnmiş köklər duru yağda qovurub şorbaya əlavə  et. 
5.Dəfnə yarpağını şöbədən çıxar, istiot vurun, süfrəyə verin.

Süfrəm | 2019