Tərəvəzli qoyun əti

Tərəvəzli qoyun əti

İnqrediyentlər

Mətn

Ərzaq:

  • 800 ad.qoyun əti
  • 1 diş sarımsaq
  • 0,5 kq. Pomidor
  • 1 baş soğan
  • 50 ml.bulyon
  • 2 x.q. tomat
  • 3 x.q. duru yağ
  • duz, istiot
  • 250 q.bolqar bibəri

Hazırlanması: 

1.Əti doğrayıb döyün üstünə yarım diş sarımsaq, 2 x.q.duru yağ,duz,istiot vurub 2-3 saatlıq dincə qoy.

2.Pomidorun qabığını soyub bibərləri birlikdə iri doğra.Qalan yağda soğanı,yarım sarmısağı,pomidoru, bibəri, tomatı qovur və bulyonu əlavə et.

3. Əti şişə çəkib bişir tərəvəzlə süfrəyə


Süfrəm | 2019