Ukrayna borşu

Ukrayna borşu

İnqrediyentlər

Mətn

Ərzaq:

  • 2 ortaçuğundur
  • 4 kartof
  • 1 soğan
  • 1 kök
  • 200 q. kələm
  • 1 pomidor
  • 2 xq.limon suyu
  • 300 q. sümüklü ət,
  • duz, istiot
  •  dəfnə yarpağı.

Hazırlanması:

Çuğunduru kökü ayrılıqda rəndələ, pomidoru kartofu kubik, soğanı xırda, kələmi nazik, əti tikələrə doğra.
Əti qaynat, çuğunduru, soğanı, kökü, pomidoru, limon şirəsini qovur.Bulyona kartof, kələm,qovrulmuş tərəvəzi, duz, istiot, dəfnə yarpağı əlavə edib bişirin,göyərti, xama, sarımsaqla stola verin.


Süfrəm | 2019