Sup xarço

Sup xarço

İnqrediyentlər

Mətn

Ərzaq:

  • 700 q.ət
  • 0,5 st.düyü
  • 1 soğan
  • ½  acı bibər
  • 1 baş sarımsaq
  • 1 xq. Tomat
  • 1 xq.acika
  • 1 xq. üyüdülmüş qoz ləpəsi
  • 1 xq.txemali sousu
  • 1 xq.un 
  • 1 xq.kərə yağı
  • 2 xq.duru yağ
  • duz, istiot, ədva zövqə görə.

Hazırlanması:

Əti bişirin, kərə yağında acı bibəri unla qovur, tomat, acika, qoz, ədva əlavə et.Soğanı duru yağda qovurun.Bulyonun içərisinə düyü, qovrulmuş ərzaqları, duz, istiot, sarımsaq ədva əlavə edib hazır vəziyyətə gətirin.


Süfrəm | 2019