Damlama

Damlama

İnqrediyentlər

Mətn

Ərzaq:

  • 600 q. qoyun əti
  • 2 soğan
  • 2-4 kök
  • 5-6 kartof
  • 2 pomidor
  • 1 baş sarımsaq
  • 2 bolqar bibəri
  • ½ hissə kələm
  • duz, ədva
  • göyərti
  • duru yağ

Hazırlanması

Əti iri doğra, soğan yarımhalqa, kökü dairəvi, kələm, bibər iri, pomidoru dilimlə, kartofu 4 yerə böl.
Qazana yağ töküb əvvəl əti, soğanın yarısını, kök,kartof, yenə soğan, ədva, pomidor, sarımsaq, bibər, kələm yığırıq,duzlayırıq. Vam odda 1-1,5 saat bişiririk.


Süfrəm | 2019