Kabaklı ətli oladi

Kabaklı ətli oladi

İnqrediyentlər

Mətn

Ərzaq

Oladi üçün:

  • 1 kabaçok
  • 1 soğan
  • 1 kök
  • 1 st.un
  • 2 yumurta
  • duz
  • istiot
  • duru yağ
  • 2. 600 q. yumşaq ət
  • 7 soğan
  • 100 q bərk pendir
  • 2 pomidor
  • 200 ml. qırmızı çaxır
  • göyərti

Hazırlanması

Əti doğra, çəkiclə əz, duz istiot vur.5 soğanı halqa doğra, əti doğranmış göyərti, soğanla, çaxırla 1-2 saat marinə elə.
Kabaçoku, soğanı, kökü rəndələ, un, yumurta, duz, istiot vurub qarışdırıb qızart. Əti qızart. Tavaya əvvəlcə kabaçoklu oladiləri, üstündən ətləri, sonra pomidor, soğan və rəndələnmiş pendiri səpib , 200' də 15 dəqiqə bişirin.


Süfrəm | 2019