Közdə bişirilmiş tərəvəz

Közdə bişirilmiş tərəvəz

İnqrediyentlər

Mətn

Ərzaq

  • 2 kabak
  • 2 badımcan
  • 2-3 pomidor
  • 1-2 soğan
  • 200 q.göbələk
  • duz

Sous üçün: 

  • 1 baş sarımsaq
  • mayonez
  • ketçup
  • şüyüd, cəfəri, yaşıl soğan bəzək üçün.

Hazırlanması:

Kabaçoku, badımcanı halqalara doğra, duzla.Badımcanı və kabaçoku dəmir torda ,közdə qızart. Sarımsağı əzin mayonez və ketçupla qarışdırıb sous hazırla.Qızarmış tərəvəzləri qaba yığıb üzərinə sous çəkin.
Soğanı doğra, üzərindən qaynar su gəzdirin.Pomidoru iri doğra, göbələklə birlikdə şişə çəkib bişir,badımcanları əlavə et, göyərti ilə bəzəyin stola ver.


Süfrəm | 2019