Sisiliya raqusu

Sisiliya raqusu

İnqrediyentlər

Mətn

Ərzaq:

  • 500, pomidor
  • 500 kartof
  • 500 sarı bolqar bibəri
  • reyhan
  • duz, istiot
  • 1 soğan
  • 150 ml. zeytun yağı
  • 2 badımcan
  • 2 kabaçok
  • 1 qələm kərəviz

Hazırlanması:

Badımcanı doğra duzlu suda 1 saat saxla, suyunu süzün.Kartofu və kabaçoku , soğan doğrayıb. Pomidoru blenderdə əzin, kərəvizin, reyhanı doğrayın. Soğanı, kərəvizin, reyhanı zeytun yağında qovurun,pomidoru əlavə edib qaynadın. Sonra, kartof, badımcan, kabaçok əlavə edin.Azca su əlavə edib, duz, istiot , doğranmış bibər əlavə edib hazır olana kimi bişirin. Raqunun suyu az olmalıdır.


Süfrəm | 2019