Souslu kabab

Souslu kabab

İnqrediyentlər

Mətn

Ərzaq:

  • 1,5 kq.ət.(qoyun,dana,qaban)
  • 4 baş soğan
  • 200 il.balzamlı sirkə
  • 2 dənə dəfnə yarpağı
  • 3 x.q. kabab üçün hazır ədviyyat
  • 1 x.q. üyüdülmüş zəncəfil
  • 1 x.q.muskat fetişi
  • duz,istiot
Hazırlanması:
 
1.soganı dairəvi, əti iri dogra. 
2.Əti soğanla qarışdırıb üzərinə dəfnə yarpağı,ədviyyat,balzamlı sirkə,duz, istiot əlavə et, 5-6 saatlığa marinə olunması üçün soyuducuya qoyun. 
3.Əti və soğanı ardıcıllıqla şişə keçirib közdə üzərinə marinad əlavə edərək bişirin.Tomat sousu ilə süfrəyə verin
 

Süfrəm | 2019